Lähellä-
Lastentapahtuma 2022

Rakastamme lapsia ja heidät on tänäkin vuonna huomioitu kesätapahtumassamme omalla tapahtumallaan! Tämän vuoden teemana on Lähellä; miten elää elämää lähellä Jumalaa ja siten lähimmäistä rakastaen?

Lastentapahtumia on tarjolla viidessä eri ikäluokassa 3-14 vuotiaille:

Muksut: tapahtuman alussa 3 vuotta täyttäneet

Kidsit: tapahtuman alussa 5 vuotta täyttäneet

Sankarit: syksyllä 1. ja 2. luokalle menevät

Supersankarit: syksyllä 3-5. luokalle menevät

Varkit: syksyllä 6-8. luokalle menevät

Lasten ja nuorten ohjelmat ovat suunniteltu ikätason mukaisiksi. Toivomme, että jokainen lapsi osallistuisi omanikäistensä seurassa tapahtumiin. Jos sisarukset tai ystävykset haluavat ehdottomasti osallistua ohjelmaan yhdessä, heidät sijoitetaan nuoremman lapsen mukaiseen ryhmään. Ostettaessa lippuja lasten ja nuorten tapahtumiin tulee noudattaa annettuja ikärajoja.

Lastentapahtumat ovat aamutilaisuuksien sekä seminaarien aikaan. Varkeille ja supersankareille on lastentapahtumien lisäksi yhtenä iltana myös iltahengailu

Lastentapahtuman lippuja on myynnissä rajoitettu määrä, joten ostathan lastenliput ajoissa. 

AIKATAULU

Torstai 

10:30 –  12:15   Lastenohjelma

15:00 – 16:30   Lastenohjelma

18:30 – 20:30   Supersankarien (9-11 v.) iltahengailu

Perjantai

10:30 –  12:15   Lastenohjelma

15:00 – 16:30   Lastenohjelma

18:30 – 20:30   Varkkien (12-14v.) iltahengailu

Lauantai 

10:30 –  12:15   Lastenohjelma

15:00 – 16:30   Lastenohjelma

Sunnuntai

10:00 – 11:15   Lastenohjelma

11:15 – 12:00   Kaikille yhteinen ylistysjuhla

Ilmoita lapsesi mukaan Riemu2021 -tapahtumaan ja tilaa puuhaboxi.

Puuhaboxi

WhatsApp -ryhmät

Ennen tapahtumaa vanhempien oli mahdollista tilata lapsilleen puuhaboxi, joka sisältää askartelumateriaaleja useampaan askarteluun ja puuhakirjan, josta löytyy mm. askarteluohjeet, hauskoja väritystehtäviä ja ideoita leikkeihin.
Tapahtumaan osallistuminen ei edellytä tämän materiaalin tilaamista, mutta suosittelemme sitä kaikille osallistujille. Tämä on keino osallistaa lapsia, jolloin Riemu- tapahtumaan saadaan lasten näkökulmasta enemmän konkretiaa mukaan.

Haluamme osallistaa lapsia tapahtuman aikana mahdollisimman paljon. Yksi keino tähän on kouluikäisille lapsille tarkoitetut omat wa- ryhmät, joita ohjaajat ylläpitävät. Riemun aikana lapsilla on mahdollisuus lähettää wa-ryhmään kuvia esim. suorittamistaan haasteista ja askarteluista, sekä samalla kommentoida toisten kuvia. Lähetysaikojen ulkopuolella ylläpitäjät vaihtavat ryhmän asetuksen niin, että lapset eivät voi lähettää ryhmään viestejä, jolloin yhteydenpito onnistuu yksityisviesteillä. Voimme lisätä ryhmiin myös seurakuntien lapsityöntekijöitä, tai muita aikuisia, mikäli se koetaan tarpeelliseksi.

Wa- ryhmiin osallistutaan huoltajan luvalla; emme siis lisää lapsia ryhmiin ilman huoltajan suostumusta.

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, lähetä viestiä osoitteeseen:  lastentapahtuma@newwine.fi