Hengen ja elämän täyteinen lastentapahtuma

 

Muksut, Kidsit, Sankarit, Supersankarit – Tervetuloa!

 

Lastentapahtuma on täynnä henkeä ja täynnä elämää. Lapsille on luvassa laadukasta ja ikätasoista opetusta, ylistystä ja rukousta. Lapsille on luvassa myös täyttä elämää – pelejä, leikkejä, naurua ja yhdessäoloa! Kesän teemana on Henkeä ja elämää.

 

Hei vanhempi!

Mukavaa, että olet kiinnostunut New Wine -lastentapahtumasta. Lastentapahtuma jakautuu tänä kesänä neljään ryhmään. Mukaan pääsee, kunhan on tapahtumaan mennessä täyttänyt kolme vuotta. Isommat lapset (11-14-vuotiaat) on aiemmasta poiketen siirretty omaan tapahtumaansa – varkkeihin!

Lasten tapahtumassa tiiminjohtajia on noin 6 ja tiimiläisiä tarvitaan yhteensä noin 50, eli meitä on suuri joukko tapahtuman takana. Voit muistaa työtämme rukoilemalla jo ennakkoon tapahtuman puolesta tai kertomalla läheisillesi mahdollisuudesta tulla tiimiläiseksi tai osallistujaksi New Wine -kesätapahtumaan.

Vuoden 2020 lastentapahtumaa rakennetaan kiitollisin ja nöyrin mielin. Edeltävän kesän muistot ja palautteet saavat yhä hymyn huulille, ja viime kesänä lastentapahtumalle kerätty iso rahalahja saa edelleen ihmettelemään Herran hyvyyttä ja aikuisten arvostusta lastentapahtumaa kohtaan.

  -Jenni Helle, vaimo, kahden pojan äiti ja lastentapahtuman johtaja


Ilmoittautuminen

Lastentapahtuman lipunmyynti tapahtuu ainoastaan verkkokaupan kautta. Lippuja on rajattu määrä ryhmää kohti. Varaudu tähän ostamalla liput ennakkoon. Ennakkoon ilmoittautuessa voit laittaa myös lapsellesi tärkeät kaveritoiveet – huomioimme ne parhaamme mukaan. Verkkokaupan lippujen infosta voit lukea tarkemmin mihin ryhmään lapsesi tulee ilmoittaa. 

Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman infopisteellä. Infopisteellä on lapsille oma luukku, josta haetaan rannekkeisiin henkilökohtainen tunnistenumero ja oma lapsille suunnattu käsiohjelma. Muista hakea tunnistenumero ja käsiohjelma ennen tapahtumaan saapumista.

Kysymyksiin vastataan sähköpostista lastentapahtuma@newwine.fi

 


Muksut (3-4v.) ja Kidsit (5-6v.)

To-la 10.30-12.15 ja 15-16.30 / Su 10-12

Muksujen tapahtuma järjestetään koulun alakerrassa, jossa on kuisti ulkona leikkimistä varten. Kidsit kokoontuvat rannan lähellä sijaitsevassa Kammarissa, jossa Kidseillä on käytössä myös rajattu ulkoilualue. Muksut ja Kidsit jaetaan ohjelmassa pienryhmiin, jossa heillä on oma ohjaaja, auttavia käsiä ja turvallisia sylejä koko tapahtuman ajan. Oma pienryhmä tunnistetaan rannekkeeseen lisättävästä numerosta – pitäkää rannekkeet tallessa! Lapsi tulee hakea heti lastenohjelman päätyttyä.

 • Avaamme ovet 15 minuuttia ennen ohjelman alkua. Tulethan/tuothan lapsesi paikalle tuona aikana, ei aiemmin tai myöhemmin. Hae lapsesi heti ohjelman päätyttyä.
 • Lapsille on tarjolla vettä päivän aikana. Tuo lapselle nimikoitu juomapullo.
 • Lapset ulkoilevat päivittäin – varaa riittävät tarvikkeet.
 • Kesken ohjelman tiloihimme pääsee sisään soittamalla ryhmän/tiimin johtajalle.
 • Lapsesta tapahtuman aikana vastuussa olevan aikuisen tulee olla puhelimella tavoitettavissa koko tapahtuman ajan.
 • Sunnuntaiaamuna lapset tulevat oman ryhmänsä kanssa päätelttaan ylistysjuhlaan. Ohjelman jälkeen heidät voi noutaa lavalta annettavien ohjeiden mukaisesti.

Sankarit (7-8v.) ja SuperSankarit (9-10v.)

To-la 10.30-12.15 ja 15-16.30 / Su 10-12

Aamuisin sankarit saapuvat Riemun alle ja Supersankarit kokoontuvat Riemun keskitasolle. Aamupäivisin ryhmät toimivat omissa porukoissaan, luvassa on opetuksta, leikkejä, pelaamista, kisailua ja askartelua. Iltapäivisin Sankarit ja Supersankarit kokoontuvat yhteen ylistämään ja syventämään aamupäivällä opittuja juttuja. Lapset jaetaan ryhmiin ja jokaisella ryhmällä on oma ohjaaja/ohjaajia.

 

Lauantaina iltapäivällä järjestetään kummassakin ryhmässä nyyttärit. Nyyttäreille saa tuoda herkkuja yhteiseen pöytään! Lapsen tulee itse huolehtia omista ruoka-aineallergioistaan, aikuiset auttavat tuoteselosteiden kanssa kunhan lapsi sitä pyytää.

 • Avaamme ovet 15 minuuttia ennen ohjelman alkua. Tulethan/tuothan lapsesi paikalle tuona aikana, ei aiemmin tai myöhemmin. Hae lapsesi heti ohjelman päätyttyä. Mikäli lapsi saa poistua itsenäisesti, hän on omalla vastuullaan heti ohjelmasta lähdettyään.
 • Lapsille on tarjolla vettä päivän aikana. Anna lapselle mukaan nimikoitu juomapullo.
 • Tilat ovat katettuja ulkotiloja – varaa riittävät tarvikkeet.
 • Lapsesta tapahtuman aikana vastuussa olevan aikuisen tulee olla puhelimella tavoitettavissa koko tapahtuman ajan.
 • Sunnuntaiaamuna lapset tulevat oman ryhmänsä kanssa päätelttaan ylistysjuhlaan. Ohjelman jälkeen heidät voi noutaa lavalta annettavien ohjeiden mukaisesti.