Käytännön vinkkejä live-tapahtumaan

Tervetuloa Himokselle New Wine kesätapahtumaan 13.-17.7.2022!

Saamme jälleen nauttia kristittyjen yhteydestä livenä Himoksella!
Tältä sivulta löydät käytännön vinkkejä tapahtumaan osallistumiseksi. Livenä järjestetään aikuisten, nuorten ja lastentapahtumat. Tervetuloa mukaan koko perheen voimin! Voit tutustua ohjelmaan etusivuiltamme.

Lipunmyynti kesätapahtumaan on auki, osta lippusi verkkokaupastamme ja varaa majoituksesi Himokselta!

Tervetuloa Himokselle New Wine kesätapahtumaan 13.-17.7.2022!

Saamme jälleen nauttia kristittyjen yhteydestä livenä Himoksella!
Tältä sivulta löydät käytännön vinkkejä tapahtumaan osallistumiseksi. Livenä järjestetään aikuisten, nuorten ja lastentapahtumat. Tervetuloa mukaan koko perheen voimin! Voit tutustua ohjelmaan etusivuiltamme.

Lipunmyynti kesätapahtumaan on auki, osta lippusi verkkokaupastamme ja varaa majoituksesi Himokselta!

Event appi

Aikuiset

Nuoret

Kartta

 

 1. Pääteltta  –   Aikuistentapahtuma
 2. Himos Areena  –   Nuortentapahtuma
 3. Varkit 12-14 v.  –  Riemun ylätaso
 4. Supersankarit 9-11.v  –  Riemun keskitaso
 5.  Sankarit 7-8 v.  –  Riemun katutaso
 6. Kidsit  –  Kammari
 7. Muksut  –  Koulu
 8. Leikkiteltta –  alle 3.v lapset
 9. Rukousteltta 
 10. Seminaariteltta 1. –  Karavaanikentän teltta
 11. Seminaariteltta 2. –  Hotellin edusteltta
 12. Seminaariteltta 3.  –  Mono pizzerian edusteltta
       i. Infopiste / ilmoittautuminen
      a. Rantasauna
      b. Grillikatos
      c. Himos Hotelli – Hotellimajoitus, ravintola Tupa, WC
      d. Tiimiläisten lepopaikka
      e. Mono pizzeria
      f. Kirjakauppa
      g. Himos Center – Center Market Himos
 

OHJEET LIPUNOSTOON

Mistä voin ostaa lippuja tapahtumaan?

Tapahtuman lippuja voit ostaa lippukaupastamme, siellä ovat myytävänä kaikki lipputyypit. Lisäksi nuorten ja aikuisten lippuja sekä päivälippuja voit ostaa tapahtuman aikana lippuluukkuja. Lippuluukulta ostettuna liput ovat kalliimpia kuin verkkokaupassa.  Lastenlippua ei voi ostaa lippuluukulta. 

Mitä minun tulee huomioida lipunoston yhteydessä?

Valitse sinulle sopiva lipputyyppi ja täytä oston yhteydessä kysytyt tiedot huolellisesti. Erityisesti lastenlipun yhteydessä kysymme useita tarvittavia tietoja, jotta voimme järjestää turvallisen ja lapsia palvelevan lastentapahtuman. Ilmoitathan kaikki tarvittavat tiedot oston yhteydessä. 

Lasten ja nuorten ohjelmat ovat suunniteltu ikätason mukaisiksi. Toivomme, että jokainen lapsi osallistuisi omanikäistensä seurassa tapahtumiin. Jos sisarukset tai ystävykset haluavat ehdottomasti osallistua ohjelmaan yhdessä, heidät sijoitetaan nuoremman lapsen mukaiseen ryhmään. Ostettaessa lippuja lasten ja nuorten tapahtumiin tulee noudattaa annettuja ikärajoja. 

Koska aikuisten lipun yhteydessä saat pääsyn myös virtuaalitapahtumaan pyydämme täyttämään kaikkien aikuisten lippujen saajien sähköpostiosoitteet oston yhteydessä lisätietokenttään. Virtuaalitapahtuman linkki on yksilöllinen ja se lähetetään kaikille aikuisten lipun omistajille tapahtumaviikolla. 

Mitä lipun hintaan sisältyy?

Lippujen sisällöt voit lukea tarkemmin kaupasta, lippujen kuvauksista. Huomioithan, että liput eivät sisällä majoitusta tai ruokailua. Virtuaalitapahtuman lippu sisältyy vain aikuisten lippuun.

Ostin lipun, miten se toimitetaan minulle? 

Kun olet maksanut lippusi sinulle lähetetään sähköpostilla tilausvahvistus. Huomioithan, että tilausvahvistuksen saapumisessa voi olla pieni viiveLiput voi ladata tai tulostaa suoraan palvelusta heti maksun jälkeen tai antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetystä tilausvahvistuksessa olevasta linkistä.  Saat parin päivän kuluessa ostoksestasi myös viestin, jossa ilmoitetaan, että tilauksesi on valmis. Tämä johtuu tilaustemme manuaalisesta käsittelystä, eikä sinun tarvitse huomioida tätä viestiä. Liput saat jo heti tilausvahvistuksen yhteydessä. 

Lippujen toimitus tapahtuu sähköisesti ja voit halutessasi tulostaa lipun. Jos sinulla on älypuhelin, voit käyttää printtilippua myös mobiililippuna. Lipussa oleva QR- / viivakoodi voidaan lukea älypuhelimen näytöltä. Lipun voit ladata puhelimesi sähköpostisi kautta. Printtilippu on aina pdf-muodossa. Varmistathan ennen tapahtumaa, että saat avattua lipputiedoston puhelimellasi.

Jos ostat useamman lipun tulee kaikkiin ostamiisi lippuihin tilaajan nimi. Tämä ei haittaa, sillä jokaisessa lipussa on yksilöllinen QR-koodi joka riittää tunnistautumiseen livetapahtumaan tultaessa. 

Voinko peruuttaa tai muuttaa lippuja?

Lipun osto on mahdollista peruuttaa ottamalla yhteyttä osoitteeseen: info@newwine.fi. Peruutuksesta pidätämme 10 €/lippu käsittelymaksun. Lipun voi myös siirtää toisen osallistujan nimiin. Muutoksista tulee ilmoittaa etukäteen edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

Jos Himoksella pidettävä tapahtuma perutaan ja tapahtuma siirretään pelkästään virtuaalitapahtumaksi, muutoksesta ilmoitetaan kaikille lipun ostajille. Himoksella pidettävän tapahtuman peruuntuessa liput siirtyvät vuodelle 2023 ja aikuisten lipun ostajat saavat pääsyn vuoden 2022 virtuaalitapahtumaan. Halutessaan rahat takaisin lipun oston voi peruuttaa, jolloin toimitaan normaalien em.  peruutuskäytäntöjen mukaisesti.

Lipunostoon liittyvissä kysymyksissä ole yhteydessä osoitteeseen info@newwine.fi

MUKAAN VAPAAEHTOISEKSI?

Tapahtumamme ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisia. Vapaaehtoisena voit palvella eri tiimeissä ja tehtävissä lastentapahtumasta järjestyksenvalvontaan. Tiimiläisenä saat vapautuksen osallistumismaksuista sekä muita etuja.  Lisää tietoa vapaaehtoiseksi hakemisesta ja eri tehtävistä löydät Tiimiläiset sivuilta. 

Yksi tai useampi srk yhdessä, vaikkapa kirkkotilaan kokoontuneena. Täälläkin on koollekutsuja ja näistä kokoontumisista kerrotaan alla. Lähde mukaan.

Oronmyllyn tapaaminen siirtyy Lähdekalliolle

New Wine viikonloppu siirtyy Lähdekalliolle…
vielä voi ilmoittautua mukaan: https://forms.gle/1p7hRSrWRrXd3pjp7

Viikonlopun hinnat ovat edulliset, mutta ne eivät vielä ole selvillä…

Rovaniemi

Kokoonnumme – Evlut -, Helluntai- ja Vapaaseurakunta – lauantaina 7.8. livelähetysten ajaksi. Lisätietoa Valmareilta!

Lahti

NW kesätapahtumaan voit osallistua missä vain, mutta lauantai-iltana pääset viettämään kesätapahtumaa myös yhdessä muiden kanssa! Järjestämme aluetapahtuman Joutjärven kirkolla la 7.8. klo 17-21. Aloitamme etkoilla klo 17.00 vohveleiden ja rennon yhdessäolon merkeissä, ja osallistumme yhdessä iltatapahtumaan etänä 18.30-20. Aluetapahtumassa esirukouspalvelu ja Kipinän musatiimin vetämää ylistystä. Nyt on upea mahdollisuus kokoontua yhteen pitkästä aikaa!

Lahden vapaaseurakunta kokoontuu Päiväkoti Pääskynpesällä sekä lauantaina että sunnuntaina.

Jyväskylä

Tule Kristilliselle koululle seuraamaan yhdessä online-ohjelmaa, niin ilmoittaudu vielä erikseen myös Kilkeille!

Kauhava

Kauhavan seurakunta / Syke-yhteisö järjestää aluetapahtuman Ylihärmän kirkossa lauantaina 7.8. klo 10-21. Aloitamme aamutilaisuudella klo 10-12:15. Seminaaritallenteiden seuraamiseen yhdessä on mahdollisuus klo 14 ja klo 16 sekä kirkossa että seurakuntatalolla. Päivä päättyy iltatilaisuuteen klo 18:30-20:30. Aamussa ja illassa on esirukouspalvelu ja Syke Houseband eri kokoonpanoissa vetämässä ylistystä. Päivän mittaan pientä suolaista ja makeaa purtavaa voi ostaa paikan päällä. Kirkkoon voidaan ottaa max. 200 henkeä, tätä varten pyydämme ilmoittautumaan alustavasti osoitteessa www.kauhavanseurakunta.fi/ilmoittautumiset .

Järjestäjälle avuksi

TÄSTÄ löydät muutaman vinkin onnistuneen aluetapaamisen järjestämiseen.

Sinun kotipaikkasi

Kokoa ryhmä, ilmoita se mukaan laittamalla viestiä sähköpostiin: tapio.satila@newwine.fi

Tulette porukalla mukaan, ryhmässä on koollekutsuja, joka vastaa porukasta, toimii rukoustilanteen ohjaajana ja on saanut tähän opastuksen NW kesätapahtuman järjestäjiltä. 

Kun kokoat porukan, niin ilmoitathan sen laittamalla viestiä sähköpostiin: tapio.satila@newwine.fi

Katsot yksin, mutta haluat tulla mukaan esim. rukouspalveluun, tai virtuaalialustalla toimiviin keskusteluryhmiin.

Katsot sen, mitä haluat, vaikkapa laiturilla.

Yleisiä ohjeita

Osallistuminen on ilmaista, mutta jokaisen tulee ilmoittautua ja luoda Liveto-tili päästäkseen virtuaalitapahtumaan. 

 • Ilmoittaudu mukaan painamalla ilmoittaudu-nappia.
 • Luo Liveto-tili tältä tapahtumasivulta klikkaamalla ”Kirjaudu sisään” tai ”Tili”. Sähköposti tulee vahvistaa sähköpostiin toimitetun aktivointilinkin kautta ja samalla täyttää käyttäjän tiedot.
 • HUOM! Luo Liveto-tili sekä ilmoittaudu tapahtumaan samalla sähköpostiosoitteella. Pääsyoikeus tapahtumaan liitetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun tilaajan sähköpostiosoitteeseen.
 • Liveto-tililtä kohdasta ”tilaukset” näet omat tilaukset kuten ilmoittautumisesi tähän tapahtumaan.

Miksi ilmoittautua?

 • Saat tapahtumaan liittyviä uutisia sähköpostiisi.
 • Saat oikeuden Chat-palveluihin tapahtuman aikana.
 • Yhdessä saamme turvallisen tapahtuman, kun tiedämme, kuka on ”langoilla”.
 • Tiedämme odottaa sinua mukaan, kun olet ilmoittautunut!!

Miksi luoda Liveto-tili?

 • Virtuaalitapahtuman teknisestä toteutuksesta vastaa Liveto, ilman tiliä et pääse tapahtumaan.
 • Kun ole luonut Liveto-tilin, voit osallistua muihin heidän järjestämiin tapahtumiin.
 • Tilin avulla pääset katsomaan tapahtumamme seminaaritallenteet 5.9. asti.