Riemu 2021

Rakastamme lapsia ja heidät on tänäkin vuonna huomioitu kesätapahtumassamme omalla tapahtumallaan!

Lastentapahtuma on nimeltään Riemu ja se on tarkoitettu noin 4-12 -vuotiaille. Viikonlopun aikana on luvassa raamattuopetusta, askartelua ja hauskoja tehtäviä sekä haasteita ”Henkeä ja elämää” -teeman mukaisesti. Riemun lähetysajat kulkevat aikuistentapahtuman kanssa päällekkäin, mutta ovat hieman lyhyemmät.

Aikataulu

Perjantai 6.8. 
18:30 – 19:30

Ohjelma

Jumala antaa elämän

Perjantai-iltana sukelletaan Raamatun alkulehdille ja siihen, kuinka Jumala puhalsi henkensä ihmisiin. Opetuksessa pohditaan mm. sitä, miten jokaisen ihmisen elämä on tärkeä ja arvokas.

Lauantai 7.8. 
10:00 – 11:00

Elämää Jeesuksen kanssa

Lauantai-aamuna keskitytään Jeesukseen ja siihen, mihin Jeesus meitä kutsuu ja millaista on elämä Jeesuksen kanssa.

18:30 – 19:15

Pyhä Henki

Lauantain iltapäivän opetuksessa keskitytään Pyhään Henkeen.

Opetusten ympärille on rakennettu muu ohjelma, kuten askartelut ja haasteet. Nämä on pyritty suunnittelemaan niin, että ne eivät olisi liian vaikeita suorittaa, mutta esimerkiksi askarteluissa pienimmät lapset tarvitsevat varmasti aikuisten tukea ja apua.

Ilmoita lapsesi mukaan Riemu2021 -tapahtumaan ja tilaa puuhaboxi.

Puuhaboxi

WhatsApp -ryhmät

Ennen tapahtumaa vanhempien oli mahdollista tilata lapsilleen puuhaboxi, joka sisältää askartelumateriaaleja useampaan askarteluun ja puuhakirjan, josta löytyy mm. askarteluohjeet, hauskoja väritystehtäviä ja ideoita leikkeihin.
Tapahtumaan osallistuminen ei edellytä tämän materiaalin tilaamista, mutta suosittelemme sitä kaikille osallistujille. Tämä on keino osallistaa lapsia, jolloin Riemu- tapahtumaan saadaan lasten näkökulmasta enemmän konkretiaa mukaan.

Haluamme osallistaa lapsia tapahtuman aikana mahdollisimman paljon. Yksi keino tähän on kouluikäisille lapsille tarkoitetut omat wa- ryhmät, joita ohjaajat ylläpitävät. Riemun aikana lapsilla on mahdollisuus lähettää wa-ryhmään kuvia esim. suorittamistaan haasteista ja askarteluista, sekä samalla kommentoida toisten kuvia. Lähetysaikojen ulkopuolella ylläpitäjät vaihtavat ryhmän asetuksen niin, että lapset eivät voi lähettää ryhmään viestejä, jolloin yhteydenpito onnistuu yksityisviesteillä. Voimme lisätä ryhmiin myös seurakuntien lapsityöntekijöitä, tai muita aikuisia, mikäli se koetaan tarpeelliseksi.

Wa- ryhmiin osallistutaan huoltajan luvalla; emme siis lisää lapsia ryhmiin ilman huoltajan suostumusta.

Päivitämme tälle sivulle tietoja lasten Riemu2021 -tapahtumasta kesän aikana. Pysy siis kuulolla.

Jos sinulla on kysyttävää tapahtumasta, lähetä viestiä osoitteeseen:  lastentapahtuma@newwine.fi