Varkkitapahtuma – 2021

35,00 

Varkkitapahtuma on NewWinen uusin juttu. Lastentapahtumaan verrattuna ohjelmaa on lisätty myös iltaan iltahengailun merkeissä. Varkeille saapuu oma ylistysbändi ja opettaja. 

Ohjelma on jaettu kahteen ryhmään ja ne ovat jaettu ala-aste- ja yläasteikäisiin. Varkkitapahtumaan ei myydä päivälippuja, mutta lipulla voi osallistua tahtoessaan vaikka vain yhtenä päivänä.

Jengi, menossa 5. ja 6. luokalle
K-13, yläasteikäiset

Poista
Tuotetunnus (SKU): Varkkilippu Osasto:

Kuvaus

Varkkitapahtuma on NewWinen uusin juttu. Lastentapahtumaan verrattuna ohjelmaa on lisätty myös iltaan iltahengailun merkeissä. Varkeille saapuu oma ylistysbändi ja opettaja. Lue lisää varkkitapahtumasta!

Varkkitapahtuma on käynnissä to-la 10.30-12.15, 15-16.30 ja 18.30-20.30 / su 10-12. Ohjelma on jaettu kahteen ryhmään ja ne ovat jaettu ala-aste- ja yläasteikäisiin. Varkkitapahtumaan ei myydä päivälippuja, mutta lipulla voi osallistua tahtoessaan vaikka vain yhtenä päivänä.

Jengi, menossa 5. ja 6. luokalle
K-13, yläasteikäiset

Toivomme, että jokainen lapsi osallistuisi omanikäistensä seurassa varkkiohjelmaan. Jos sisarukset kuitenkin ehdottomasti haluavat osallistua ohjelmaan yhdessä, heidät sijoitetaan nuoremman lapsen mukaiseen ryhmään. 

Varkkien viihtyminen ohjelmassa on tärkeää, siksi pyrimme toteuttamaan kaveritoiveet. Toiveesta on tärkeää ilmoittaa jo ilmoittautumisen yhteydessä, jotta tiedämme ne pienryhmiä kootessa. Kaveritoiveiden lisääminen loppuu 21.6.

Varkkitapahtuman lippuja ei voi ostaa paikanpäällä lippuluukulta.

NewWine kesätapahtuma 2021 Himoksella 15.-18.7.

Kysymykset ja lapsen tietojen korjaukset voit lähettää sähköpostiin lastentapahtuma@newwine.fi

Lisätiedot

Varkkilippuvaihtoehdot:

Jengi, K13