Varhaisnuorten oma juttu on täällä!

Jengi ja K-13 – Tervetuloa!

Varkkitapahtuma on kesän 2020 uusin juttu! Viimekesän iltahengailu oli hitti, ja kuulimme varkkien toiveen tasokkaammasta ylistyksestä. Ideoiden pohjalta syntyi kokonaan oma tapahtuma varhaisnuorille! Tapahtuman teemana on “Henkeä ja elämää”. Sitä kesä tulee todellakin pitämään sisällään. Henkeä – laadukasta opetusta, ylistystä ja rukousta. Elämää – yhdessäoloa, naurua, kavereita ja vesisotaa.

Aamupäivät täyttyvät opetuksesta ja ylistyksestä. Kevään aikana julkaisemme tarkemmat tiedot opettajasta ja ylistysbändistä, joten pysy kuulolla! Iltapäivisin on tarjolla kanavia, joissa voi syventyä aamupäivän opetukseen, liikkua, pelata tai tehdä jotain luovaa. Iltaisin hengaillaan viimevuotiseen tapaan – myös iltahengailujen sisällöstä kerromme myös kevään kuluessa lisää. 


Jengin tiiminjohtajat esittäytyvät

Jengin tiiminesittely tähän…


K-13 tiiminjohtajat esittäytyvät

Mä oon Ella, 21-vuotias opiskelija Tampereelta. Opiskelen tällä hetkellä Suomen teologisessa opistossa ensimmäistä vuotta. Oon ensimmäistä kertaa mukana New Winessa ja superinnoissani siitä mitä Jumalalla on suunnitteilla K13-ryhmälle. Odotan innolla sitä että pääsen tutustuu nuoriin ja pitää hauskaa yhdessä.

Moi! Mä oon Tiia, 27-vuotias teologi ja opiskelija Tampereelta. Odotan 2020 New Wineltä sitä, että saadaan yhdessä oppia ymmärtävään yhä syvemmin, kuinka valtavasti Jumala rakastaa meitä. Toivon myös, että jokainen saisi kokea, kuinka siistiä on olla osa Jumalan isoa perhettä. Oot tosi tervetullut mukaan, nähdään ensi kesänä!


Lipunmyynti

Lippuja on rajoitetusti, ja ne tulevat myyntiin vain verkkokaupan kautta. Varaudu tähän ostamalla liput ennakkoon. Ennakkoon ilmoittautuessa voit kertoa meille myös lapsellesi tärkeät kaveritoiveet – huomioimme ne parhaamme mukaan. 

Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman infopisteellä. Infopisteellä on lapsille ja varkeille oma luukku, josta haetaan rannekkeisiin henkilökohtainen tunnistenumero ja oma lapsille ja varhaisnuorille suunnattu käsiohjelma. Muista hakea tunnistenumero ja käsiohjelma ennen tapahtumaan saapumista.

Kysymyksiin vastataan sähköpostista lastentapahtuma@newwine.fi