Mukaan Virtuaalitapahtumaan

Tämä vuonna New Wine kesätapahtuma järjestetään hybriditapahtumana.
Voit osallistua aikuisten tapahtumaan joko livenä Himoksella tai etänä virtuaalitapahtumassamme. 

Tänä kesänä pääset mukaan New Winen kesätapahtumaan vaikka et pääsisi paikanpäälle Himokselle. Virtuaalitapahtumassa pääset osallistumaan pääteltan striimeihin (aamu- ja iltatilaisuus sekä pääteltan spotit ja seminaarit). Tapahtuma-alustalle lisätään myös muiden live-tapahtuman seminaarien tallenteita. Voit tutustua striimien ja seminaarien tallenteisiin myös tapahtuman jälkeen koska virtuaalitapahtuma-alusta on auki 13.7.-12.8. Seminaarien, spottien ja opetusten lisäksi löydät virtuaalitapahtumasta kumppaniemme materiaaleja ja esittelyjä. Virtuaalitapahtuma järjestetään Liveton-alustalla, jonne linkin ja käyttöohjeet saat tapahtumaviikolla.

Virtuaalitapahtumaan saat pääsyn joko ostaessasi aikuisten lipun Himoksen livetapahtumaan tai voit myös ostaa pelkän virtuaalitapahtuman lipun.

Virtuaalitapahtumaan saat pääsyn joko ostaessasi aikuisten lipun Himoksen livetapahtumaan tai voit myös ostaa pelkän virtuaalitapahtuman lipun.

Ohjelma

Virtuaalitapahtumassa pääset osallistumaan kaikkiin päälavan tilaisuuksiin reaaliaikaisesti. Lisäksi voit katsella niitä ja muuta sisältöä tallenteina 12.8. saakka. Ohjelma sisältää mm. 

 • Aamutilaisuudet striimataan reaaliaikaisesti ja niiden tallenteet ovat katsottavissa viimeistään tunnin sisällä tilaisuuden loputtua
 • Spotit:
  • Päälavan spotti striimataan ja niiden tallenteet ovat katsottavissa viimeistään tunnin sisällä tilaisuuden loputtua
  • Muut spotit löytyvät tallenteina viimeistään 18.7.
 • Seminaarit
  • Päälavan seminaarit striimataan ja niiden tallenteet ovat katsottavissa viimeistään tunnin sisällä tilaisuuden loputtua
  • Himoksen pidettävät muut seminaarit löytyvät tallenteina viimeistään 18.7.
  • Viime vuoden seminaareja katsottavissa koko virtuaalitapahtuman ajan
 • Iltajuhlat striimataan reaaliaikaisesti ja niiden tallenteet ovat katsottavissa viimeistään tunnin sisällä tilaisuuden loputtua

Osallistu keskusteluun

Virtuaalitapahtuma ei ole pelkästään passiivisena kuuntelemista. Voit itse vaikuttaa paljonko tapahtumasta saat ja siksi kannustamme sinua osallistumaan tapahtumaan aktiivisesti. Tarjoamme erilaisia tapoja osallistu tapahtumaan myös kauempaa:

 • Osallistu chat-keskusteluihin. Voit keskustella alustalla olevilla chat-kanavilla toisten osallistujien kanssa. Tilaisuuksien aikana alustalla on chat-keskustelukanava auki ja isäntä/emäntä joka johdattelee keskustelua ja pitää huolen sen turvallisuudesta.
 • Tutustu kumppaneiden huoneisiin.
 • Vastaa kyselyihin. Tapahtuman aikana alustalla järjestetään kyselyitä eri aiheista. Osallistu rohkeasti!
 • Lähetä kysymyksiä/kommentteja lavalle. Tilaisuuksien aikana virtuaalitapahtumasta on yhteys suoraan päälavalle ja screenille. Poimimme lava-chatista muutaman kysymyksen / kommentin / rukousaiheen / rukousvastauksen, jotka juontaja lukee lavalla.

MUKAAN VAPAAEHTOISEKSI?

Tapahtumamme ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisia.Myös virtuaalitapahtuma tarvitsee vapaaehtoisia. Virtuaalitapahtuman tiimiin voit tulla vaikka et pääsisi paikanpäälle Himokselle.  Lisää tietoa vapaaehtoiseksi hakemisesta ja eri tehtävistä löydät Tiimiläiset sivuilta. Jos virtuaalitapahtumatiimi kiinnostaa laita viestiä osoitteeseen: virtuaalitapahtuma@newwine.fi

Yksi tai useampi srk yhdessä, vaikkapa kirkkotilaan kokoontuneena. Täälläkin on koollekutsuja ja näistä kokoontumisista kerrotaan alla. Lähde mukaan.

Oronmyllyn tapaaminen siirtyy Lähdekalliolle

New Wine viikonloppu siirtyy Lähdekalliolle…
vielä voi ilmoittautua mukaan: https://forms.gle/1p7hRSrWRrXd3pjp7

Viikonlopun hinnat ovat edulliset, mutta ne eivät vielä ole selvillä…

Rovaniemi

Kokoonnumme – Evlut -, Helluntai- ja Vapaaseurakunta – lauantaina 7.8. livelähetysten ajaksi. Lisätietoa Valmareilta!

Lahti

NW kesätapahtumaan voit osallistua missä vain, mutta lauantai-iltana pääset viettämään kesätapahtumaa myös yhdessä muiden kanssa! Järjestämme aluetapahtuman Joutjärven kirkolla la 7.8. klo 17-21. Aloitamme etkoilla klo 17.00 vohveleiden ja rennon yhdessäolon merkeissä, ja osallistumme yhdessä iltatapahtumaan etänä 18.30-20. Aluetapahtumassa esirukouspalvelu ja Kipinän musatiimin vetämää ylistystä. Nyt on upea mahdollisuus kokoontua yhteen pitkästä aikaa!

Lahden vapaaseurakunta kokoontuu Päiväkoti Pääskynpesällä sekä lauantaina että sunnuntaina.

Jyväskylä

Tule Kristilliselle koululle seuraamaan yhdessä online-ohjelmaa, niin ilmoittaudu vielä erikseen myös Kilkeille!

Kauhava

Kauhavan seurakunta / Syke-yhteisö järjestää aluetapahtuman Ylihärmän kirkossa lauantaina 7.8. klo 10-21. Aloitamme aamutilaisuudella klo 10-12:15. Seminaaritallenteiden seuraamiseen yhdessä on mahdollisuus klo 14 ja klo 16 sekä kirkossa että seurakuntatalolla. Päivä päättyy iltatilaisuuteen klo 18:30-20:30. Aamussa ja illassa on esirukouspalvelu ja Syke Houseband eri kokoonpanoissa vetämässä ylistystä. Päivän mittaan pientä suolaista ja makeaa purtavaa voi ostaa paikan päällä. Kirkkoon voidaan ottaa max. 200 henkeä, tätä varten pyydämme ilmoittautumaan alustavasti osoitteessa www.kauhavanseurakunta.fi/ilmoittautumiset .

Järjestäjälle avuksi

TÄSTÄ löydät muutaman vinkin onnistuneen aluetapaamisen järjestämiseen.

Sinun kotipaikkasi

Kokoa ryhmä, ilmoita se mukaan laittamalla viestiä sähköpostiin: tapio.satila@newwine.fi

Tulette porukalla mukaan, ryhmässä on koollekutsuja, joka vastaa porukasta, toimii rukoustilanteen ohjaajana ja on saanut tähän opastuksen NW kesätapahtuman järjestäjiltä. 

Kun kokoat porukan, niin ilmoitathan sen laittamalla viestiä sähköpostiin: tapio.satila@newwine.fi

Katsot yksin, mutta haluat tulla mukaan esim. rukouspalveluun, tai virtuaalialustalla toimiviin keskusteluryhmiin.

Katsot sen, mitä haluat, vaikkapa laiturilla.

Yleisiä ohjeita

Osallistuminen on ilmaista, mutta jokaisen tulee ilmoittautua ja luoda Liveto-tili päästäkseen virtuaalitapahtumaan. 

 • Ilmoittaudu mukaan painamalla ilmoittaudu-nappia.
 • Luo Liveto-tili tältä tapahtumasivulta klikkaamalla ”Kirjaudu sisään” tai ”Tili”. Sähköposti tulee vahvistaa sähköpostiin toimitetun aktivointilinkin kautta ja samalla täyttää käyttäjän tiedot.
 • HUOM! Luo Liveto-tili sekä ilmoittaudu tapahtumaan samalla sähköpostiosoitteella. Pääsyoikeus tapahtumaan liitetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun tilaajan sähköpostiosoitteeseen.
 • Liveto-tililtä kohdasta ”tilaukset” näet omat tilaukset kuten ilmoittautumisesi tähän tapahtumaan.

Miksi ilmoittautua?

 • Saat tapahtumaan liittyviä uutisia sähköpostiisi.
 • Saat oikeuden Chat-palveluihin tapahtuman aikana.
 • Yhdessä saamme turvallisen tapahtuman, kun tiedämme, kuka on ”langoilla”.
 • Tiedämme odottaa sinua mukaan, kun olet ilmoittautunut!!

Miksi luoda Liveto-tili?

 • Virtuaalitapahtuman teknisestä toteutuksesta vastaa Liveto, ilman tiliä et pääse tapahtumaan.
 • Kun ole luonut Liveto-tilin, voit osallistua muihin heidän järjestämiin tapahtumiin.
 • Tilin avulla pääset katsomaan tapahtumamme seminaaritallenteet 5.9. asti.