New Wine Finland ry:n verkkokaupan Käyttäjäsopimus

1.Yleistä

Tämä Käyttäjäsopimus sisältää New Wine Finland ry:n (jäljempänä NW Finland tai Palveluntarjoaja) kesatapahtuma.newwine.fi-verkkokaupan (jäljempänä Palvelu) käyttöä koskevat ehdot

Yhteystietomme: New Wine Finland ry, Takamaanrinne 16 A 6, 33870 Tampere, Y-tunnus 2920186-9.

Yhteydenotot kaikissa lipunoston ongelmatilanteissa internetissä sähköpostiin: info@newwine.fi

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle.

2.Muutokset

NW Finlandilla on oikeus tehdä muutoksia Palveluun.

NW Finlandilla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja, Palvelun sisältöä tai valikoimaa.

3.Rekisteröityminen

Kun sinä (Käyttäjä) lisäät henkilötietosi Palveluun (jäljempänä Rekisteröinti) hyväksyt ehdot ja sitoudut noudattamaan näitä ehtoja.

Rekisteröinti Palveluun tapahtuu antaessasi henkilötietosi ostotapahtuma tai uutiskirjeen tilauksen yhteydessä.

4.Henkilötiedot ja niiden käyttö sekä evästeet

Käsittelemme henkilötietojasi tarjotessamme palveluitamme sinulle.

Henkilötietoja voidaan käyttää lainsäädännön sallimilla tavoilla muun muassa NW Finlandin tiedotuksiin ja että voimme lähettää asiakkaillemme Palveluun tai tapahtumiin liittyvää asiakasviestintää valitsemallamme välineellä.

5.Aineettomat eli immateriaalioikeudet

Palvelu sisältää tekijänoikeudella, tavaramerkkioikeudella ja muilla immateriaalioikeuksilla suojattua materiaalia. Palvelu sellaisenaan on suojattu tekijänoikeudella Suomessa voimassa olevan tekijänoikeuslain mukaan. Käyttäjä saa käyttää Palvelua vain sovittuun tarkoitukseen; kuvia, linkkejä tai muuta aineistoa ei saa kopioida tai liittää muuhun tuotteeseen ilman NW Finland:n kirjallista suostumusta.

Pidätämme kaikki oikeudet Palveluun ja sen sisältöön. Palvelun Käyttäjällä ei ole oikeutta osaksikaan kopioida, muutoin jäljentää, tallentaa, siirtää, edelleen lähettää, jaella, julkaista, liittää toiseen materiaaliin tai ladata omalle tietokoneelleen millään keinolla mitään Palveluun liittyvää materiaalia (mukaan lukien teksti, kuvat, tavaramerkit, logot, grafiikka tai musiikki) ilman NW Finlandin nimenomaista etukäteistä kirjallista suostumusta. Käyttäjä voi selata sivustoa ja tulostaa verkkosivuja vain henkilökohtaiseen käyttöön.

Tämän kohdan vastainen menettely voi johtaa vahingonkorvaus- ja/tai rikosoikeudelliseen vastuuseen. Käyttöehtojen rikkomisesta voi seurata palvelun käyttöoikeuksien lakkaaminen.

NW Finlandilla on oikeus poistaa Palvelussa tehty varaus, jos Käyttäjä ei ole antanut oikeita henkilötietoja itsestään tai jos Käyttäjä rikkoo näitä käyttöehtoja.

6.Lipun ostaminen

Palvelun esittämä lipun hinta sisältää lipun myynnin palvelupalkkion.

NW Finland ei vastaa kadonneista, varastetuista eikä vahingoittuneista lipuista. Saatuasi liput tarkista ne huolellisesti ja säilytä niitä huolellisesti.

Lipun osto on mahdollista peruuttaa ottamalla yhteyttä osoitteeseen: info@newwine.fi. Peruutuksesta pidätämme 10 €/lippu käsittelymaksun. Lipun voi myös siirtää toisen osallistujan nimiin. Käyttäjän tulee ilmoittaa muutoksesta etukäteen em. sähköpostiosoitteeseen.

Jos Himoksella pidettävä tapahtuma perutaan ja tapahtuma siirretään pelkästään virtuaalitapahtumaksi, muutoksesta ilmoitetaan kaikille lipun ostajille. Himoksella pidettävän tapahtuman peruuntuessa liput siirtyvät seuraavalle vuodelle ja aikuisten lipun ostajat saavat pääsyn virtuaalitapahtumaan. Halutessaan lipun oston voi peruuttaa, jolloin toimitaan normaalien peruutuskäytäntöjen mukaisesti.

Lasten ja nuorten ohjelmat ovat suunniteltu ikätason mukaisiksi. Toivomme, että jokainen lapsi osallistuisi omanikäistensä seurassa tapahtumiin. Jos sisarukset tai ystävykset haluavat ehdottomasti osallistua ohjelmaan yhdessä, heidät sijoitetaan nuoremman lapsen mukaiseen ryhmään. Ostettaessa lippuja lasten ja nuorten tapahtumiin Käyttäjän tulee noudattaa annettuja ikärajoja. Lapsen tulee olla täyttänyt minimi-iän tapahtumaan tullessa.

Pidätämme oikeuden tarjota korvaavia paikkoja, jos tilauksen tiedot eivät ole tallentuneet täydellisesti tilauksen ja maksun yhteydessä. Maksutapahtuman yhteydessä käytetään kolmansien osapuolten maksualustaa (maksukorttimaksut, verkkopankkimaksut, ym.), näiden häiriöistä NW Finland ei ole vastuussa.

7.Toimitustavat ja –ehdot

Printtiliput voi ladata tai tulostaa suoraan palvelusta heti maksun jälkeen tai Käyttäjän antamaan sähköpostiosoitteeseen lähetetystä tilausvahvistuksessa olevasta linkistä. Lippujen toimitus tapahtuu sähköisesti ja tilaaja vastaa lipun tulostamisesta tai mobiililaitteella näyttämisestä sekä huolellisesta säilyttämisestä.

Jos sinulla on älypuhelin, voit käyttää printtilippua myös mobiililippuna. Lipussa oleva QR- / viivakoodi voidaan lukea älypuhelimen näytöltä. Lipun voit ladata puhelimesi sähköpostisi kautta. Printtilippu on aina pdf-muodossa. Varmistathan ennen tapahtumaa, että saat avattua lipputiedoston puhelimellasi.

8.Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Tästä sopimuksesta ja sopimussuhteesta mahdollisesti aiheutuvat riitaisuudet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Kuluttaja-asiakkaalla on myös oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Asiakas voi myös nostaa tästä sopimussuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen Tampereen käräjäoikeudessa tai sen Suomessa sijaitsevan paikkakunnan käräjäoikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on asuinpaikkansa. Jollei Asiakkaalla ole asuinpaikkaa Suomessa, riitaisuudet käsitellään Tampereen käräjäoikeudessa.

9.Muut internet-osoitteet palvelussa

Silloin kun palvelussa on linkkejä kolmansien osapuolten ylläpitämille internet-sivuille, NW Finland ei vastaa tällaisten tahojen internet-sivujen sisällöstä. Kolmansien ylläpitämiin internet-sivustoihin ja niiden käyttöön sovelletaan kyseisten kolmansien tahojen käyttöehtoja.

10.Sopimusehtojen voimassaolo

Nämä sopimusehdot astuvat voimaan 29.3.2022 ja ovat voimassa toistaiseksi. Asiakas hyväksyy sopimusehdot ostaessaan lippuja.